Seth Rogen, The Batman Filminde Penguen'i Canlandırabilir!

Kadro ilginçleşiyor

Çizgi roman dünyasının en popüler karakterlerinden Batman, sinemada yeni bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Matt Reeves'in yazıp yöneteceği The Batman filmi, DC Sinematik Evreni içerisinde bildiğimiz Batman'i sıfırlayacak. Warner Bros'un Bruce Wayne tercihi olan Robert Pattinson hayranlar tarafından kuşkuyla karşılandı, filmde yer alacak oyuncular belli oldukça bu kuşku da yükseliyor. 

The Batman filminde rol alacağı iddia edilen son isim ise Seth Rogen oldu. Deadline'ın haberine göre Warner Bros. oyuncuyla Penguen rolü için iletişime geçmiş bile. Wolf of Wall Street filminden de hatırlayacağımız başarılı aktör şüphesiz Oswald Cobblepot'a oldukça değişik bir hava katacaktır. Deaedline'dan gelen raporda stüdyonun Seth Rogen'a ciddi bir ilgisinin olduğu ancak henüz resmi teklifi yapmadığı belirtilmiş. Ayrıca gelen habere göre Matt Reeves de Rogen'ı sette görmeyi istiyormuş. 

Filmle ilgili bir diğer iddia ise The Hollywood Reporter'dan geldi. Habere göre Seth Rogen'ın yanı sıra Jonah Hill ismi de Riddler rolü için ön plana çıkmış durumda. Matt Reeves oldukça geniş bir kadroyla büyük bir film yapmaya hazırlanıyor ve görünüşe göre WB hiçbir masraftan kaçınmıyor. Pelerinli Şövalye'yi yeniden beyaz perdede görmek heyecan yaratsa da bu kadar fazla karakteri bir filme nasıl sığdıracaklar, bende en çok merak uyandıran nokta bu. Bakalım Matt Reeves hayal ettiği senaryoyu beyaz perdeye başarıyla taşıyabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum