Killzone: Shadow Fall'da Dağ Bayır

İstediğimiz görevden başlayabiliyor muyuz?

Şubat ayında görücüye ilk çıkışında, pek öyle bizi bizden almayan (ama yalan değil, gözlere şenlik sunan) Guerrilla Games’in oyunu Killzone: Shadow Fall hakkında dökülen birkaç bilgi var. Kendinden önce gelen oyunların aksine çizgisel bir görev yapısına sahip olmayacak olan Shadow Fall, tabi Far Cry 3 gibi tümüyle özgür bir alan da sunmayacakmış.

Bunun yerine, ikisinin ortası tadında sizi geniş ve birçok görevin olduğu bir dizi alanlara bırakacak olan oyun, bu görevleri istediğiniz sırada bitirmenize izin verecek.

Bu işlemi yaparken de yanınızda sadece alışılmış silahlarınız değil, OWL adı verilen mini bir robotunuz olacak.  Becerileri şok saldırısı, kalkan ve kayacak ip tesis etmek olan OWL’un bu becerileri D-pad ile aktifleştiriliyor. İsterseniz düşmanlarınızı etkisiz hale getirebilir, isterseniz gelen saldırıdan kendisini koruyabilir, isterseniz de uzak mesafeleri kayarak aşabilirsiniz.

Kabul ediyoruz, çok inanılmaz bir yaratıcılık sergilenmiyor belki ama benzer Battlefield 4 veya Call of Duty: Ghosts oyunlarına göre farklı bir çizgi seçmiş yapımcılar. Zaten çizgisel FPS’lerin gani gani olduğu bu çağda, belki de aradığımız şeyi bize verecek oyun Killzone: Shadow Fall olacaktır. 

Almaya gittiğinizde Ps4‘ünüzün yanında istemeyi unutmayın. O zamana kadar, hazırladığımız galeriye buradan, E3 tanıtım videosu için de aşağıya alalım sizi;

YORUMLAR
Parolamı Unuttum