Sherlock Holmes The Awakened Remake’ten İlk Fragman Geldi

Oyun içi görüntülerden oluşan kısa bir tanıtım videosu...

Geçtiğimiz hafta Frogwares’in sıradaki oyununun, 2006’da çıkış yapan Sherlock Holmes The Awakened’ın yeniden yapımı olduğuna dair bir haberi sizlerle paylaşmıştık. İşte bu oyundan ilk oyun içi görüntüler paylaşıldı:

Kısa bir tanıtım videosu olsa da oyunun karanlık atmosferi hakkında bir fikir verdiğini söyleyebiliriz. Buram buram Cthulhu kokuyor, Lovecraft ilhamını orijinal oyuna göre çok daha fazla hissettirecek gibi görünüyor. Grafik ve oynanışa dair iyileştirmelerin yanında oyunun bu yeniden yapımına bazı yan görevler de eklenecek. Bunun yanında hikâyeyi zenginleştiren, The Awakened’ı genç Sherlock’un hikayesiyle birleştiren, Watson ve Holmes’un arasındaki yakınlığı temellendiren güncelleştirmeler de yapılmış oyunun hikayesinde.

Tanıtım videosunun paylaşılmasıyla birlikte Kickstarter kampanyası da başladı. Henüz çıkış tarihine dair bir bilgi yok, ama fragmanda da gördüğümüz gibi 2023 yılında çıkış yapması hedefleniyor. Savaş şartlarında oyun geliştirmelerin zorluğunu düşününce, çok da yakın bir tarih beklememek lazım tabii.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum