Sonic 2 Filminde Knuckles'ı Nasıl Göreceğimiz Belli Oldu

Tails, Sonic, Knuckles üçü bir arada

Yakın zamanda epey video oyunu uyarlaması hem yayın servisi ekranlarında hem de sinemalarda karşımıza çıkacak. Bu yeni dönem akımın en başarılı örneklerinden biri Sonic the Hedgehog filmiydi. Tam pandemi sürecinin başlangıcına denk gelmesi filmin gişede istenilen başarıya ulaşmasını engellese de "en iyi açılış yapan oyun filmi" rekoru halen Sonic'e ait. Bu başarı stüdyoyu devam filmi yapmaya ikna etti ve ikinci filmde daha geniş bir Sonic Evreni bizleri bekliyor.

İlk filmin sonunda gördüğümüz Tails'in yanı sıra hayranların favori karakterlerinden Knuckles'in de filmde yer alacağını öğrenmiştik. Set fotoğraflarının yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladığı bu dönemde Sonic, Tails ve Knuckles'ı aynı anda görme şansı eriştik. Tabii ki filmde CGI olarak yer alacak bu karakterleri hareketli bir biçimde göremedik. Lakin gelen fotoğraflarda üç karakterin de orijinal boyuttaki maketleri ekibi bir arada gösterdi. Knuckles yine asabi duruşuyla dövüşe hazır gözüküyor. 

Setten gelen haberlerde ayrıca Jim Carrey'nin canlandırdığı Doctor Ivo "Eggman" Robotnik karakterinin de geri dönüşünü öğrenmiş olduk. Orijinal Robotnik'e daha da çok benzeyen Carrey'nin varlığı da filmin eğlence düzeyini epey yükselten öğelerden birisiydi. İlk filmde olduğu gibi yeniden Jeff Fowler'ın yönetmenliğini yapacağı Sonic 2'nin 8 Nisan 2022'de vizyona girmesi bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum