Güncelleme: Sony’den Dört Farklı Oyun

PS3 ve VITA için güzel oyunlar sizleri bekliyor.

Güncelleme: Çekilişlerimiz sonuçlandı. Sony'nin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz Kod Avları'nın sonuçlarını aşağıda bulabilirsiniz. Kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. 

Özgür Gökmen - Beyond: Two Souls

Görkem Şenel - Puppeteer

Bülent Yüksel - Killzone Mercenary

Kutay Balta - The Last of Us

 

Asıl Haber: Bu hafta, pazartesiye kadar Sony’nin katkılarıyla güzel bir etkinlik yapıyoruz. Yeni nesil konsollar gelse bile, elimizdeki aletlerin kenara atılmaması gerektiğini hatırlatırcasına, dört günde dört farklı oyun dağıtıyoruz.

Etkinliğe Beyond: Two Souls ile başlayacak ve devam edeceğiz. Her bir Kod Avı ayrı olacağından, istediğiniz gibi katılma şansınız var. Sürekli bu haberi güncelleyecek ve yeni günle beraber yeni ödülümüzü, yeni galerimizi bildireceğiz sizlere. Bütün etkinlik bittikten sonra, 18 Kasım günü kazananları sitemizde sizlerle paylaşacağız.

Etkinliğimizin dördüncü ve son hediyesi, bir adetThe Last of Us oyunu. Bu Kod Avı’na katılmak için yapmanız gereken tek şey ise oyunun büyüğü olarak gördüğümüz The Last of Us galerimizi ziyaret etmek. Ardından pop-up olarak çıkan kod ile çekilişe katılmanız yeterli. Galeride gezerken karşınıza çıkan pop-up kodu buradaki kayıt sayfamıza girip, bilgilerinizle bize iletmeniz gerekiyor.

Herkese iyi şanslar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum