Sony, Madame Web'ini Buldu Gibi

Gerçekten tarihe geçecek bir rol

Sony'nin Spider-Man'siz Spider-Man Evreni giderek daha da garip bir hal almaya başlıyor. Venom'un beklenmedik gişe başarısıyla yolu açılan evren Morbius ile genişlemeye devam edecek ve çok sayıda Spidey karakteri burada boy gösterecek. Duyurulan ve beklenen tüm filmler arasında bir tanesi var ki beni hayretler içerisinde bırakıyor. Kanlı canlı bir şekilde dünya gözüyle Madame Web izleyeceğiz ve Sony hazırlıklara hız kesmeden devam ediyor. Son gelen haberlere göre filmin başrolü için Dakota Johnson ile görüşmeler başlamış.

Daha önce Fifty Shades of Grey filminden de hatırlayacağımız Johnson, bu tarihi rol için ilk sıradaki aday konumunda. Deadline'ın haberine göre Sony yetkilileri başarılı aktris ile ilk temaslarda bulunmuş. Tabii şu an için Sony adına işler muhteşem ilerliyor. Disney ile ortak yapımları Spider-Man: No Way Home'un gişe rekorlarını altüst etmesi Venom 2'nin yarattığı hayal kırıklığının da unutulmasına yol açtı. Madame Web filmi de Multiverse anlamında Sony'i belki de MCU'ya daha da yaklaştıracak bir kapı olabilir.

Ancak tüm bu ihtimallere rağmen gerçekten canlı bir Madame Web filmi izleyecek olmanın merakı ve heyecanı beni sarmış durumda. Halen resmi bir vizyon tarihine sahip olmayan filmin senaryosu Matt Sazama ve Burk Sharpless ikilisi tarafından kaleme alındı. Sony'nin bu tarihi film için sseçtiği yönetmen ise S.J. Clarkson. Filmden gelecek ilk resmi fragmanı iple çekiyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum