South Park'ın Sıradaki Filmi Yayın Servisi Savaşlarını Anlatacak

Team Cartman saflarında yerimizi aldık

Yetişkin çizgi filmleri konusunda belki de dünyanın en iyi içeriği olan South Park'ı yakın gelecekte çok daha fazla göreceğiz. Paramount ile yapılan anlaşmanın ardından yeni yeni sezonların yanı sıra tam tamına 14 tane South Park filmi de Paramount+ üzerinden yayınlanacak. Sıradaki South Park filminin konusu ise harika. The Streaming Wars isimli filmle birlikte bizim eğlenceli ekibi yayın servisi savaşları içerisinde göreceğiz. Daha önce Xbox vs PlayStation ile yaptıklarını düşününce bu konuda da eğlence potansiyeli sonsuz gibi gözüküyor.

Filmle ilgili tek iyi haber konusu da değil. South Park: The Streaming Wars, 1 Haziran günü yayınlanacak! "South Park Streaming Wars ile birlikte Cartman ile annesi epik bir mücadeleye girişecek. Ortaya çıkan çatışma South Park'ın kendi varlığını bile tehdit eden cinsten!" açıklamasıyla paylaşılan yeni filmden kısacık bir videoda yayınlandı. Eric Cartman'ı her zamanki haliyle gördüğümüz videoda muhtemelen Disney+, Netflix, Amazon Prime Video ve Paramount+ gibi yayın servislerinin parodileriyle karşılaşacağız.

Geçtiğimiz yıllarda yaklaşık 900 milyon dolar gibi bir ücret karşılığında South Park'ın haklarını alan Paramount+, markanın hakkını gerçekten vermeyi başarıyor. Öte yandan The Fractured But Whole'un devamı niteliğinde yeni bir oyunun da hazırlıkları sürüyor. Muhtemelen yeni oyunda bu yayın servisi savaşlarını da en azından bir yan görev olarak göreceğiz. South Park ve bu muhteşem parodileri her daim insanı heyecanlandırmayı başarıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum