Spider-Man, MCU'ya Geri Dönüyor! Spider-Man 3 Duyuruldu!

Sony'den geri adım mı? Disney'den "fedakarlık" mı?

Spider-Man'in geleceği bir kez daha yön değiştirdi. Geçtiğimiz dönemlerde gelen ve gündeme bomba gibi düşen Disney-Sony ayrılığı son buldu ve Spider-Man yeniden MCU bünyesine dahil oldu. Hatta Spider-Man'in üçüncü filminin tarihi de belli oldu. 16 Temmuz 2021'de yeni bir Spider-Man filmi izleyeceğiz.

Anlaşmanın ilk detayları da gün yüzüne çıkmaya başladı. Sony ile Disney arasındaki yeni anlaşmaya göre, Spider-Man'in gişe gelirlerinin %25'ini Disney alacak. Hatırlayacağınız üzere bu sayı daha önceden %5 idi ve Disney bunu %50'ye çekmek istiyordu. İki firma bir şekilde orta noktayı bulmuş gibi gözüküyor. Şüphesiz buna en çok MCU hayranları ve Tom Holland sevinmiştir. 


Bu geri dönüşle ilgili konuşan Marvel Stüdyoları patronu Kevin Feige, "Spidey'in MCU macerasının devam edeceğinden dolayı çok mutluyum. Ayrıca hem ben hem de tüm Marvel Stüdyoları çalışanları bu konuda oldukça heyecanlı. Yeniden Spider-Man konusunda çalışacağımız için mutluyuz. Spider-Man oldukça güçlü bir ikon ve kahraman. Onun hikayeleri, dünya genelinde her yaştan izleyicileri kendisine çekebiliyor. Spider-Man ayrıca sinematik evrenler arasında geçiş yapma gücüne sahip tek süper kahraman. Yani bu sayede Sony'de kendi Spider-Verse'ini oluşturabilir. Bu konuda neler olacağını asla bilemezsiniz, gelecekte çok fazla sürpriz ile karşılaşabiliriz." dedi. 

Sony cephesinden de bu yeniden bir araya gelme konusunda bir açıklama geldi. Sony adına konuşan Amy Pascal, "Peter Parker'ın hikayesi Far From Home ile birlikte dramatik bir noktaya doğru yön aldı ve bu konuda yeniden bir arada çalışıp yolculuğun nereye gideceğini görebileceğim için oldukça mutluyum. Bu iki stüdyo içinde kazançlı bir ortaklık oldu. Hem marka hem de hayranlar için heyecan verici ve bunun devam edeceği için aşırı derecede mutluyum." şeklinde konuştu. 

MCU'nun üçüncü Spider-Man filmi yine Jon Watts tarafından yönetilecek ve başrolünde Tom Holland'ı izleyeceğiz. Filmin vizyon tarihine bakacak olursak üçüncü aşamanın en kritik filmlerinden biri olacağını da söylemek mümkün. Muhtemelen Captain Marvel 2 ya da Doctor Strange 2 ile bir bağlantısı olacak. Çünkü Far From Home'un sonunda yaşananları bir şekilde toparlamaları gerekiyor. Bunun içinde diğer karakterlerin Spidey'e "yardım etmesi" şart gibi gözüküyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum