Spider-Verse 2 Filmi Üç Yönetmenle Çekilecek

Senaristler de belli oldu

Popüler kültürün en ikonik karakterlerinden birisi olan Spider-Man zaman içerisinde çok çeşitli mecralarda karşımıza çıktı. Karakterin yayın haklarına sahip olan Sony, MCU dışında yeni bir Spider-Man Evreni oluşturmaya başlamışken diğer yandan gelen Spider-Verse animasyonu hayranları büyülemeyi başarmıştı. İkinci Spider-Verse filmi üzerinde de aynı titizlikle çalışan stüdyo yeni filmi de üç yönetmen ile birlikte çekiyor. 

İlk Spider-Verse filmi Bob Persichetti, Peter Ramsey ve Rodney Rothman tarafından yönetilmişti. Devam filmiyle ilgili bildiğimiz tek yönetmen Joaquim Dos Santos'tu. Dos Santos'a Kemp Powers ve Justin K. Thompson'ın da eklenmesiyle birlikte yeni filmin üçlüsü de belli oldu. Orijinal filmin yapımcıları Phil Lord, Avi Arad ve Amy Pascal gibi isimler de yeniden devam filminde görev alacaklar. 

Filmin senaryosu ise tamamlanmış durumda. Marvel Sinematik Evreni'nin yeni filmi Shang-Chi'nin senaryosunu da yazan Dave Callaham'ın yanı sıra yapımcılardan Phil Lord ve Lego Movie'nin senaristi Christopher Miller üçlüsü devam filminin senaryosunu kaleme aldı. Filmde Miles Morales'i ilk filmde olduğu gibi Shameik Moore seslendirecek. Farklı evrenlerden değişik Spideyleri göreceğimiz Spider-Man: Into The Spider-Verse 2 filmi 7 Ekim 2022'de vizyona girecek. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum