Advertisement

Spider-Verse 2'nin Vizyon Tarihi Ertelendi

Ağ kartuşlarında yaşanan teknik bir arıza

Sony'nin Spider-Man içermeyen Spidey kötülerini beyaz perdeye taşıması epey sancılı bir süreç olsa da işin animasyon kısmında tutunacak muhteşem bir dala sahibiz. Spider-Man: Into the Spider-Verse filmi belki de yakın tarihin en eğlenceli Spider-Man içeriğiydi. Bir değil tam iki devam filminin duyurulması da dünya genelinde hayranlar arasında büyük bir heyecana yol açtı. Normal şartlar altında bu yıl izleyeceğimiz ilk parça 10 aylık bir erteleme yaşadı. İkinci kısım için de ilk kez resmi bir vizyon tarihi açıklandı.

Son vizyon tarihi 7 Ekim 2022 olan Across the Spider-Verse Part 1, 2 Temmuz 2023'e ertelendi. Part 2 için ise 29 Mart 2024 vizyon tarihi açıklandı. Aslında Across the Spider-Verse ile 8 Nisan günü tanışacaktık. Ancak pandemi nedeniyle Ekim ayına ertelenen film bu kez de 2023'ün yaz dönemine kaydırıldı. Zaten iki parça arasında bir sene olması çok güçlü bir ihtimaldi ama bu sefer arada bir yıldan bile az bir süre olacak. En azından ilerleyen dönemler için bu sevindirici bir haber. Spider-Verse'ün her köşesinden yeni ve değişik karakterleri ekrana taşıyacak olan Across the Spider-Verse için meraklı bekleyiş sürüyor. 

Orijinal filmdeki Miles Morales ve Spider-Gwen'in yanı sıra bu kez Jessica Drew yani Spider-Woman da partiye dahil olacak. Öte yandan bizleri 2099 yılına götürecek olan Miguel O'Hara'nın Spider-Man 2099 karakteri de epey ilgi çekici gözüküyor. Şahane görsel tasarımı, muhteşem atmosferi ve eğlenceli hikayesiyle Spider-Verse'ün yeni maceraları için biraz daha bekleyeceğiz. Bu ağ kartuşlarındaki teknik arıza umarım izleyeceğimiz filmleri daha da eğlenceli hale getirir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum