Square Enix Yönetim Kadrolarında Önemli Değişiklikler

Hızlı olmak her zaman iyi değildir.

Hitman’in yapımcısı IO Interactive’in kadrosundaki değişiklikleri size daha önce aktarmıştık. Şimdi ise Square Enix Batı departmanlarındaki diğer değişiklikleri açıkladı.

Tomb Raider’ geliştiren Crystal Dynamics’in patronu Darrell Gallagher stüdyodaki rolünü bir süreliğine sürdürürken esas görev olarak Square Enix’în Avupa ve Amerika stüdyolarının yöneticiliğini üstlenecek.

Deux Ex: Human Revolution’ın başyapımcısı David Anfossi Eidos Montreal’in başına geçecek, Thief ve duyurulmamış diğer iki projede stüdyoyu yönetecek.

Son olarak Far Cry 3 başyapımcısı Patrick Naud, Hitman markasına yönelik yapımlara ve akıllı cihazlara yönelik oyunlar yapacak olan Square Enix Montreal’de yardımcı stüdyo yöneticiliği rolünü alacak.

Square Enix Amerila ve Avrupa kolları CEOsu Phil Rogers’ın konu hakkında yaptığı açıklama;

“Odak noktamız muhteşem oyunlar yapmak ve unutulmaz tecrübeler yaşatmak olarak kalacak. Oyunlarımız farklı boyut ve biçimlerde gelecekken, bunun daha hızlı ve iyi olmasını istiyoruz, yaptığımız değişikliklerin de bunu sağlayacağına inanıyoruz.”

“Daha iyi” dediler mi tamam, ama “daha hızlı” deyince insanın aklına ister istemez senede bir Hitman ya da Tomb Raider görmek geliyor. Umalım da böyle bir politika uygulamaya başlamasınlar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum