S.T.A.L.K.E.R. 2'den Yeni Bilgiler Geldi: Mod Desteği Var, Battle Royale Yok

Haberler iyi!

“Antishnaps” isimli Youtube kanalı, S.T.A.L.K.E.R. 2.’nin yapımcıları ile yaptığı röportajı kendi sayfasında paylaştı. GSC GameWorld ekibi, röportajın içerisinde yeni oyun hakkında önemli açıklamalarda bulunmuş.

Ekibin resmi bir çıkış tarihi belirtmediğini ifade ederek başlayalım. Elimizde bir çıkış tarihi olmasa da STALKER 2’nin bir battle royale moduna sahip olmayacağı doğrulamış yapımcı ekip. Şimdilerde pek çok yapımcı çoklu oyuncu modlarını tercih ediyor olsa da GSC GameWorld’ün STALKER 2 için böyle bir girişimi olmayacak.


STALKER 2; Shadow of Chernobyl, Clear Sky ve Call of Pripyat üçlemesinin yarattığı atmosferi korumaya devam edecek. Yapımcılar halihazırda atmosferi ile bizi içine çeken oyunun bu yönünün daha fazla geliştirileceğini de eklemiş. Kısacası Chernobyl’de bizi çok daha soğuk günler bekliyor olacak.

Röportaj videosu: (İngilizce altyazıları açmayı unutmayın)

İşin donanım kısmı için ise oyunun “modern” görünmesi için her şeyi yapacağını belirtiyor GSC GameWorld ekibi. Bu ifade, Ray Tracing ya da fotogrametri gibi sistemlerin kullanılabileceğine işaret ediyor olabilir.

GSC GameWorld’ün bir diğer müjdesi ise modcuların yüzünü güldürecek. Oyun ile birlikte mod araçları çıkaracağını belirten yapımcı ekip, oyunun çıkış yaptığı ilk günden itibaren yeni içerikler üretilmesinin önünü açacak.

Bunlar ile birlikte STALKER 2’nin VR desteğine sahip olmayacağı da kesinleşmiş oldu.

YORUMLAR
Aztek
17 Haziran 2019 23:28

Buradakilerin hevesini hemen kırayım, önceki oyunları yapan ekipten SADECE birkaç programcı abi var içlerinde hepsi o, bir ümidiniz olmasın.

ilke_kurtlutepe
17 Haziran 2019 20:28

2021 dememişler miydi oyun için?

AvastYeScurvyDog
ilke_kurtlutepe
17 Haziran 2019 20:48

Resmi twitter hesabinda ilk yapilan tweet'de S.T.A.L.K.E.R. 2 2.0.2.1. diye bir resim var ama onun disinda baska bir yerde oyunun resmi cikis tarihi hakinda bir aciklamalari yok diye biliyorum.


Norrec_
17 Haziran 2019 19:11

"""STALKER 2; Shadow of Chernobyl, Clear Sky ve Call of Pripyat üçlemesinin yarattığı atmosferi korumaya devam edecek."""duymak istediğim kısım buydu gerisi önemli değil deli gibi bekliyorum battle royale filan olmasın zaten hiç önemli değil. biz eski oyunlarda ki o atmosferi istiyoruz. bu bizim için yeterli.

AvastYeScurvyDog
17 Haziran 2019 17:02

Umarim iyi bir oyun cikar karsimiza, mod desteginin olmasi AAA olmayan oyunlar icin bence cok buyuk bir arti. Cikarilan oyun iyi oldugu zaman, mod yapimcilari oyunun populerligini ve omrunu oldukca arttiriyor. Hos aynisi AAA oyunlar icinde gecerli tabi.

Parolamı Unuttum