S.T.A.L.K.E.R.'ın Ruhani Takipçisi Areal Yine Hortladı

Dolandırıcılık mı, gerçek mi?

West-Games bu yılın başlarında S.T.A.L.K.E.R.'ın ruhani devam oyununu yapmak için kolları sıvadığını iddia etmiş ve 50.000 $’lık bir Kickstarter projesi başlatmıştı. Ancak işler pek de istedikleri gibi gitmemiş ve pek çok şüpheli aktivite üzerine proje Kickstarter yetkilileri tarafından iptal edilmişti. O zamandan beri de her şey sessizdi. Bugüne dek…

West-Games geri geldi. Ve bir kez daha paranızı istiyor, ama bu kez 600.000 $. Oyunun adıysa artık Areal değil, Stalker Apocalypse.

Oyun Areal ile aşağı yukarı aynı vaatleri sunuyor. Ve malum sebeplerden ötürü Kickstarter’da değil, daha evvel kimsenin adını bile duymadığı World Wild Funder adlı bir sitede yer alıyor. Ancak bu kez birkaç konsept çizim yerine ellerinde bir de video var.

Oyunun Unreal Engine 4 ile geliştirildiğini ve 2016 yılında PC, Mac, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkarılacağını iddia ediyorlar. Şahsen bu kadar düşük bir rakama Unreal 4 gibi bir motorla tüm konsollara çıkmasının imkânsız olduğunu düşünüyorum. Bekleyip (ve arayı biraz uzak tutup) göreceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum