Star Wars Battlefront 2'nin Heavy Trooper Sınıfının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Droid olmak sizi yavaşlatmayacak

DICE'ın ilk Star Wars Battlefront oyunu, oyuncuların birimlerini bireysel olarak özelleştirmelerine izin verdi, ancak yaklaşmakta olan Star Wars Battlefront II'de sınıflar bulunuyor. Battlefront II'nin savaşçılarını dört sınıfa ayrılıyor: Assualt, Specialist, Officer ve Heavy.

Artık birimler, kilidini açtığınız herhangi bir ekipmanı kullanamayacak. Bunun yerine, sınıfınızın en iyi yaptığı şeyi yapmaya odaklanmış bir takım beceriye kilitleneceksiniz ve askeriniz hangi döneme ait olursa olsun aynı kalacak.

Bu kavram, Heavy Trooper'ı örnek alarak biraz daha ortaya döküldü.

sw-bf2-heavy-1

sw-bf2-heavy-2

Ağır silahlarla ateş gücüne odaklanan Heavy Trooper sınıfının iki temel yeteneği bulunuyor:

Combat Shield (Savaş Kalkanı): "Kullanıcının yavaş yavaş ilerlediği sırada birincil silahını ateşleyebilmesi için ileriye dönük küçük bir kalkan."

Sentry (Nöbetçi): "Sınırlı hareket pahasına, yüksek hasar çıkışı ile ağır yinelen bir lazer ateşleyici yerleştirdiğiniz güçlü bir orta menzilli muharebe moduna geçin."

Sınıflar arasındaki savaş taktikleri yıllarca değişmeyecek olsa da, askerler Star Wars Battlefront II'deki durumlarına uyacak şekilde görsel olarak uyarlanacak. Bir başka deyişle, Ayrılıkçı Heavy Trooper, First Order Heavy Trooper ile aynı şekilde oynayacak; değişiklikler sadece görsel nitelikte olacak.

Hala izlemediyseniz, Battlefront 2'nin E3 2017 fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum