Star Wars: Battlefront 2'nin Hikaye Modundan İlk Oynanış Görüntüleri Geldi

Nihayet

Hakikaten de kalp kalbe karşıymış. Geçen gün Star Wars: Battlefront 2'nin yeni fragmanı yayınlandığında bir tane de oynanış görüntülü fragman beklediğimi söylemiştim. Sağolsunlar benim bu naçizane isteğimi kırmadılar ve fragman olmasa da oyunun çeşitli görevlerinden görüntüler gösteren bir oynanış videosu yayınladılar. Teşekkür ediyorum, gayet güzel olmuş.

Yaklaşık 10 dakikalık bu videoda Star Wars: Battlefront 2'nin basına oynatılan kısımlarından görüntüler görüyoruz. Bu videoda üç ayrı görev var. Bunlardan ilkinde Iden Versio esir olarak tutulduğu İsyancı gemisinden kaçmaya çalışıyor. Bu kadar kalabalık ve iyi korunan bir gemiden kaçmak için elbette öyle dan dun dalmıyoruz ortamlara, başlarda gizlenerek ilerlemeye çalışıyoruz ve bize droidimiz de yardımcı oluyor. Tabi bu noktada hemen videoyu izlemeye başladıysanız ciuv ciuv diye silah seslerinin arasında bu nasıl gizlilik diye düşünmüş olabilirsiniz, ama başlarda sadece ileride göreceklerimizden karışık görüntüler var. Görevler 1:30 dakikada başlıyor.

Gemide birkaç çatışmanın ardından dışarı çıkmayı başarıyoruz. Burada Versio'nun droidinin kapıları açmak gibi yeteneklerini de aktif olarak kullanabildiğimizi görüyoruz, bu droid oyundaki en büyük yardımcılarımızdan biri olacak gibi görünüyor.

Bu görevin ardından Endor'daki kısım giriyor devreye, burada Death Star'ın havaya uçtuğunu görüyor ve artık Endor'da ne görevimiz varsa onu yerine getirmek için maceramıza devam ediyoruz. Bu kısa kısımın ardından bu sefer de uzaydayız ve bir TIE-Fighter ile kapışmaya katılıyoruz. Death Star'ın hala daha uzayda süzülen parçaları arasında çatışmalara katılıyoruz. Videonun devamında yine çeşitli çatışma görüntüleri var.

Bilmiyorum siz de benimle aynı fikirde olacak mısınız ama oyunun hikaye kısmı gerçekten de çok iyi görünüyor ve Return of the Jedi ile Force Awakens arasındaki o boşluğu gayet tatmin edici biçimde dolduracak gibime geliyor. Çok oyunculu kısım neyse de şu hikayeyi oynamak için sabırsızlanıyorum kendi adıma.

Star Wars Battlefront 2 17 Kasım'da PC, PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum