Starfield, Bu Yıl Avrupa'nın En Hızlı Satan 5. Oyunu Oldu

En büyük Xbox oyunu olduğu da iddia ediliyor

Sevin ya da sevmeyin, Starfield'ın Bethesda için başka bir başarı olduğunu inkar edemezsiniz. Hatta GamesIndustry.biz'in yeni raporuna bakınca, Starfield'ın başarısını daha iyi şekilde anlayabiliyorsunuz. Oyun satış verilerini derleyen meslektaşlarımız, Starfield'ın bu yıl ilk haftasında en çok satan beşinci oyun olduğunu açıkladı.

Listedeki isimler oldukça dikkat çekici. Avrupa'da bu sene ilk haftasında en çok satan oyun Hogwarts Legacy olmuş. Harry Potter evreninde geçen oyunu sırasıyla Diablo 4, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ve Star Wars Jedi: Survivor takip ediyor. Beşinci sırada ise Starfield var.

Yalnız rakamların çok daha yüksek olması olasılık dahilinde. Çünkü Starfield'ın "ilk haftası" erken erişimin başladığı 1 Eylül tarihinden itibaren hesaplanmış. Sadece Premium Edition ya da Constellation Edition sürümünü sipariş eden oyuncular bu tarihte oyuna giriş yapabilmişti.

Ayrıca verilerin, oyunu Game Pass üzerinden oynayan oyuncuları da hesaba katmadığının altını çizelim. Oyun aynı zamanda Xbox Game Studios'un en hızlı çıkış yapan oyunu olmuştu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum