Starfield ve Redfall 2023 Yılına Ertelendi!

Yıldız kayması

Bethesda 11 Kasım'da çıkması beklenen Starfield'ın ve yine bu yıl içinde çıkacağı söylenen Redfall'un 2023 yılının ilk yarısına ertelendiğini resmen duyurdu.

Dishonored ve Deathloop gibi oyunların ardındaki ödüllü stüdyo Arkane'in Xbox ve PC'ye özel yeni oyunu Redfall'un resmi duyurusunun ardından çıkış tarihine dair çok da bir açıklama yapılmamıştı. Bu açık dünya co-op FPS oyununun ertelenmesi zaten beklenen bir şeydi.

Starfield konusunda da oyunun 11 Kasım'da çıkması halinde ikinci bir Cyberpunk 2077 vakasının yaşanabileceğine dair söylentiler dolaşıyordu. Bethesda'nın daha önce kesin tarih vermiş olmasına rağmen geliştirme sürecindeki ilerlemenin oyunun beklenen kalitede çıkmasına yetmeyeceğini anlamış olacak ki bu oyun da ertelenen isimler arasına girdi.

"Arkane Austin ve Bethesda Game Studios ekiplerinin oyunlarıyla ilgili büyük hedefleri var ve biz de sizlerin bu oyunların en iyi, en cilalanmış hallerini oynamanızı sağlamak istiyoruz.

Herkese Redfall ve Starfield'a duydukları heyecandan ötürü teşekkür ederiz. Bu enerji bizi her gün motive eden ve yaratmakta olduğumuz işler için daha da heyecanlandıran şeylerin başında geliyor." diyor Bethesda.

Starfield'ın da aradan çekilmesiyle bu yıl Yılın Oyunu seçimlerinde bazı oyunlar iyice rakipsiz kalacağa benziyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum