Steven Spielberg’ten Amazing Stories, Apple TV+ İle Geri Dönüyor

Eski topraklar hatırlamıştır

Apple, Steven Spielberg'ün yapımcılığını üstlendiği Amazing Stories'in yayın tarihini duyurdu. Buna göre dizinin ilk 5 bölümü, 6 Mart tarihinde yayın platformundaki yerini alacak.

Eski toprakların hatırlayacağı bu nefis antoloji serisinin yeni versiyonunda Dylan O'Brien (Maze Runner), Victoria Pedretti (Haunting of Hill House), Josh Holloway (Lost), Sasha Alexander (Shameless) gibi isimler de çeşitli bölümlerde karşımıza çıkacaklar. Dizinin her bölümü farklı bir hikaye anlatacak ve farklı yönetmenler tarafından çekilecek. Şimdilik belli olan yönetmenler arasında da Chris Long (The Americans), Mark Mylod (Game of Thrones), Michael Dinner (Sneaky Pete), Susanna Fogel (Utopia) ve Sylvain White (Stomp the Yard) isimlerini görüyoruz.

Diziden ilk görüntü de The Rift ismindeki bölümden. Mark Mylod'un yönettiği bu bölümde Kerry Lynn Bishe, Whitney Coleman, Trisha Mashburn, Austin Stowell, Edward Burns ve Juliana Canfield rol almış.

Speilberg, 1985 yılında Amazing Stories isimli diziyle karşımıza çıkmıştı ve 45 bölümden oluşan dizi 2 sezon boyunca devam etmişti. 12 kez Emmy ödülüne aday gösterilen dizi, bu ödülü 5 kez kazanmıştı.

Dizinin yeni versiyonunun sezonlarının kaç bölümden oluşacağı veya bölüm süreleri ise henüz netleşmiş değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum