Superman & Lois Dizisinin Süper Çocukları Belli Oldu

Yarı insan yarı Kriptonlu

CW'nin DC dizi evreni giderek genişliyor. Yeni sezon için çok sayıda DC dizisiyle sözleşme yenileyen kanal, yeni dizilerle de yoluna devam ediyor. Bunlardan birisi de daha önce Arrowverse'in bir araya gelme bölümlerinde Superman'i canlandıran Tyler Hoechlin ile Lois Lane'i canlandıran Elizabeth Tulloch'un başrollerinde yer alacağı Superman & Lois dizisi olacak. Dizinin iptal edilebileceği bir dönem gündemi meşgul etse de hazırlıklar başladı ve kadronun geri kalanı belli oluyor. 

Dizide Lois ve Superman çiftinin iki erkek çocuğu olacak. Jonathan ve Jordan isimli iki ergen çocuğu canlandıracak isimler de belli oldu. Dizide Jonathan'ı daha önce Sister Aimee filminde de gördüğümüz Jordan Elsass canlandıracak, Jordan karakterini ise Alexander Garfin canlandıracak. Dizide ikiz olmasını beklediğimiz bu karakterlerin kişisel özellikleri de belli oldu.

Jordan Elsas'ın canlandıracağı Jonathan karakteri iyi kalpli, alçak gönüllü, temiz bir çocuk olarak karşımıza çıkacak. Alexander'ın karakteri Jordan ise sosyal olmakta sıkıntı çeken, oldukça zeki ancak çabuk sinirlenebilen, bilgisayar oyunlarına meraklı bir çocuk olacak. Birbirlerine oldukça zıt gözüken bu iki süper çocuğun başlarından geçenler de en az Superman ve Lois çiftinin olayları kadar ilginç olacak gibi gözüküyor.

CW'nin Superman & Lois dizisini 2020 yılı içerisinde yayınlamaya başlaması bekleniyor. Dizinin ilk bölümünün ardından konuyla ilgili net bir karar vermesi beklenen stüdyo diziye onay vermiş gibi gözüküyor. Bakalım Superman ve ailesinin televizyon dünyasındaki maceraları nasıl şekillenecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum