Superman: Man of Tomorrow Fragmanı Yayınlandı

Yeni dünya, yeni Superman

DC/WB ortaklığı en iyi yaptığı iş olan animasyon filmlerde hızlı bir şekilde yeni içerik üretmeye devam ediyor. Son olarak Justice League Dark: Apokolips War ile animasyon evrenine reset atan stüdyo, yeni filmlerde bir süreliğine bağımsız işler yapacak. Bu alanda gelecek ilk film ise Superman: Man of Tomorrow olacak. Filmin ilk fragmanı görücüye çıktı. 

Çizgi romanları takip eden hayranlar Man of Tomorrow hikayesini 1995-1999 yılları arasında süren 16 sayılık seriden de hatırlayacaklardır. Ancak bu yeni filmle o serinin tek benzer noktası ismi. Filmin yayınlanan senaryo özeti ve fragmanda da gördüğümüz üzere Lobo'yu asıl kötü karakter olarak göreceğiz. Animasyon işlerinde yeteri kadar Lobo'yu kullanmayan stüdyo umarım bundan sonraki filmlerinde karakteri daha fazla kullanır. 

Tamamen yeni bir Superman Orijin hikayesi anlatacak olan Man of Tomorrow filmi doğrudan hiçbir çizgi romana bağlı olmasa da American Alien hikayesinden esintiler taşıyacak. Önümüzdeki aylarda dijital ve Blu-ray olarak piyasaya sürülecek filmin senaryosunu Tim Sheridan kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise Chri Palmer oturuyor. DC/WB ortaklığının sıradaki animasyon filmi ise Batman: The Long Hallooween olacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum