Surgeon Simulator PS4’e Geliyor

Usta bize Japon usulü böbrek yürek karışık...

Şaka diye başlayan şeylerin, dünyaca ünlü olmasına oyun dünyası olarak o kadar alıştık ki, bu seriden yeni hikayeler bizleri şaşırt(a)mıyor. Ne, yoksa biri Goat Simulator mü dedi?

Evet, bu da oldu. Steam üzerinden satışa sunulmasıyla, dünyada binlerce oyuncunun aynı anda bir ameliyat masasını mahvetmesine olanak tanıyan Surgeon Simulator, bizleri çok bekletmeden yeni nesle de ilk adımını attı.

Oyun ilk olarak PS4 ile birlikte anılınca, Surgeon Simulator’un meşhur absürt kontrollerini nasıl DualShock 4’e göre ayarlayacaklarını bilemeyen yapımcılar, yapım sürecindeki son haliyle kontrollerin en az PC’de olduğu kadar eğlenceli olduğunu vaad ediyor. Bununla da kalmayıp, altı açılı hareket sensörü kullanacak olan Surgeon Simulator’ün ilk halinden bile daha eğlenceli olacağı iddialar arasında.

Bunun yanında Surgeon Simulator, PS4’ün meşhur SHAREfactory özelliğini kullanıyor. Bu da başarısızlıkta tarih yazmış ameliyatlarınızın kolayca diğerleri ile paylaşılması demek. Rezil olmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı!

Berkan Cesur, anesteziyi usuldan verdiği diyarlardan bildirdi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum