Team Fortress 2'nin 'Büyük' Yaz Güncellemesi Geldi

Beklediğiniz gibi, çok değişiklik yok...

Team Fortress 2, oyun dünyasının en sadık oyuncu kitlelerinden birine sahip. Uzun süredir özel bir güncelleme almamasına rağmen sevilen ve sürekli oynanan oyun, geçtğimiz Şubat ayında duyurulan "büyük" güncellemesine resmen kavuştu. Güncellemenin detayları ise çok şaşırtıcı değil.

Her zaman olduğu gibi yeni içerikler yine TF2 topluluğu tarafından geliştirilmiş durumda. Güncelleme ile birlikte 14 yeni - Sharkbay, Rotunda, Phoenix, Cashworks, Venice, Reckoner, Sulfur, Hardwood, Pelican Peak, Selbyen, VSH Tiny Rock, VSH Distillery, VSH Skirmish ve VSH Nucleus - topluluk haritası oyuna eklendi.

Mann Co. Store üzerinden alabileceğiniz yeni kozmetikler de güncelleme ile birlikte oyuna eklenen içeriklerden. Tabii ki bu kozmetiklerin de tamamı TF2 topluluk üyeleri taraından tasarlanmış durumda...

Buna rağmen TF2'ye gelen güncelleme haberi bile pek çok oyuncunun geri dönmesine neden oldu. Uzun bir aradan sonra ilk kez TF2'nin eş zamanlı oyuncu sayısı 200.000'i aştı. Hatta yaklaşık 4 saat önce bu sayı 207.533'e ulaşarak 16 yıl sonra eş zamanlı oyuncu rekoru kırıldı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum