Terminator: Dark Fate, Yeni Bir Üçlemenin Başlangıcı Olabilir

"Kara Kader 3: Olmaz Olsun Böyle İşlemci"

Terminator serisinin yeni filmi Dark Fate, duyurulmasıyla birlikte hayranları umutlandırdı. Gerçi filmin ilk fragmanı özellikle CGI açısından tepki çekse de projenin başında yapımcı olarak James Cameron'un olması umutları taze tutmaya yetiyor. Ayrıca serinin yıldızı Arnold Schwarzenegger de filmle ilgili oldukça olumlu açıklamalar yapmıştı.

Yapımcı James Cameron, filmin geleceğinden umutlu olacak ki Deadline'a verdiği röportajda Dark Fate'in yeni bir Terminator üçlemesinin başlangıcı olabileceğini belirtti. James Cameron'a göre Tim Miller'ın yöneteceği Dark Fate markanın ihtiyacı olan beyaz sayfayı açabilir. 


Linda Hamilton'un senaryo yazım sürecinde kadroya dahil olduğunu belirten Cameron, "Çarpıcı bir senaryo yazabilmek için uzun bir zaman harcadık. Ayrıca ne tarz bir hikaye anlatmak istediğimizi de belirlememiz gerekiyordu, böylelikle Linda Hamilton'u kadromuza dahil ettik. Kollarımızı sıvayıp hikaye üzerinde çalışmaya başladık ve işin sonuna geldiğimizde elimizde üç filmlik bir şeylerin olduğunu fark ettik. Böylece eğer Dark Fate'den yeteri kadar para kazanabilirsek anlatacağımız çok daha iyi şeylerin olduğunu öğrendik. Dark Fate'in ardından devam filmlerinde nereye gideceğimizi kesinlikle biliyoruz." şeklinde konuştu.

Terminator: Genisys ve daha önceki filmlerin başarısızlığı hakkında da konuşan James Cameron, "İleri seviye bir bakış açısıyla baktığım zaman bu durum oldukça sıradışıydı. Ben üç ara filme de dahil olmadım. Ancak David Ellison ile onun vizyona hakkında konuştuğumda, işin özüne, temele dönmemiz gerektiğini fark ettim. Böylece Terminator 2'den devam etme kararı aldık ki T2 Ellison'un en sevdiği filmlerden birisiydi. O her zaman Terminator'ün potansiyeline inanıyordu ancak bu sefer gerçekten kendi filmim gibi hissedebiliyorum. Genisys konusuna gelecek olursak bana karşı dürüst davrandı, o filmde istediklerini yapamamış. Böylece bana gelip 'Hadi yeni bir sayfa açalım ve her şeyi Terminator 2'nin sonrasından alalım' dedi. Bu fikir oldukça ilgi çekiciydi." dedi.

Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalie Reyes ve Gabriel Luna gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Terminator: Dark Fate, 1 Kasım'da vizyona girecek. Filmin üçleme yapmaya yetecek kadar gelir edip etmeyeceğini ise hayranların tepkisi belirleyecek. Benim bu filmden umudum oldukça yüksek, umarım yine yüzümüz kara çıkmaz...
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum