The Boys 3. Sezondan Soldier Boy Fotoğrafı Yayınlandı

Biraz Steve McQueen, biraz John Wayne

Yayın servisi savaşlarının kızışması en çok biz izleyicilere yaradı. Ortada gerçekten çok fazla kaliteli dizi var. İşin Amazon kısmında en başarılı yapımlardan birisi olan The Boys, ilk iki sezonuyla gerçekten çok büyük bir beğeni topladı. Hal böyle olunca hepimiz heyecanlı bir şekilde üçüncü sezonu beklemeye başladık. Yeni sezonda kadronun daha da genişleyeceğini biliyoruz. Jensen Ackles'ın yeni sezonda Soldier Boy'u canlandıracağı açıklanmıştı, artık kendisini kostümlü bir şekilde de görmüş olduk.

Kostüm tasarımcısı Laura Jean Shannon bu fotoğraf ile birlikte karakter hakkında da bir açıklama yaptı. "Bizim amacımız aşırı maskülenitenin yoğun olduğu bir döneme dikkat çekmekti. Bu yüzden tamamen Amerikan kalitesiyle birlikte bir askeri eski usul kovboy imajıyla birleştirdik. Bize Steve McQueen'i andıran bir aktörün lazım olduğunu biliyorduk, ancak aynı zamanda John Wayne tavırlarına da ihtiyacımız vardı. Şanslıyız ki Jensen Ackles'de bunların hepsi var." diyen tasarımcı dizide göreceğimiz Soldier Boy'un karakterinden ufak kesitler sunmuş.

Shannon ve ekibi an itibariyle süper kahraman dizilerini domine etmiş durumdalar. The Boys'un yanı sıra Superman & Lois, Stargirl ve Doom Patrol gibi dizilerin kostümleri de aynı ekibin elinden çıkıyor. Artık dizinin üçüncü sezonunda kadroya katılacak en önemli ismi de öğrendiğimize göre bir yayın tarihi görmek için sabırsızlığımız artıyor. Amazon halen yeni sezonla ilgili bir açıklama yapmadı. Sayılı gün çabuk geçer demek için bekleyişimiz sürüyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum