The Game’den Okula Dönüş Partisi

Bu gençlik bitmedi!

Türkiye'nin ilk ve tek dijital eğlence merkezi The Game for Big Kids, yeni sezon partilerine hız kesmeden devam ediyor. The Game Ekibi 05 Ekim Cumartesi günü “Back to School” gecesiyle yeni eğitim yılına eğlenceli bir başlangıç yaparken, diğer yandan eğlenmekten fazlasını yapabildiğini de göstermeyi amaçlıyor.

The Game, bu parti ile eğlenceyi sosyal sorumluluk projesiyle birleştirmeyi amaçlıyor. Partiye girişin sadece kitapla yapılabileceği bu özel gecede toplanan kitaplar Mercedes-Benz’in lojistik desteği ve Koçtaş’ın özel katkılarıyla, Şırnak’ta bulunan bir ilköğretim okuluna bağışlanacak. Türkiye’nin gençleri 05 Ekim Cumartesi günü The Game’de “Bu gençliğin bitmediğini” herkese göstermiş olacak.

Point Hotel Barbaros içerisinde yer alan The Game for Big Kids’te gerçekleşecek olan Back to School Party’ye, 18 yaşından büyük bütün misafirler yanlarında getirecekleri bir kitapla katılabilecek. Kitap sayısında bir sınırlandırma yok, taşıyabildiğiniz kadarını getirmekten çekinmeyin. Saat 20:00’de başlayacak bu özel gecede yer almak istiyorsanız katılım listesine adınızı yazdırmayı unutmayın.

Bilgi için:

0212 337 30 80

The Game for Big Kids

[email protected]

YORUMLAR
Parolamı Unuttum