The Last of Us: Part 2'nin Şubat 2020'de Çıkacağına Dair Bir İşaret Daha

Şubat ayında çıkmazsa şaşırırız artık

The Last of Us: Part 2'nin gelecek senenin Şubat ayını hedeflediğine dair yeni bir işaretle daha karşınızdayız sevgili Oyungezerler ve bu seferki kaynak Çin'den geliyor.

Yaklaşık 2 hafta önce Ellie karakterini canlandıran Ashley Johnson, Critical Role adlı YouTube kanalına verdiği röportaj sırasında oyunun çıkış tarihini ağzından kaçırır gibi olmuştu ve dikkatli kulaklar February demek üzere olduğunu fark etmişti. Bundan önce de çeşitli kaynaklar aslında oyunun 2019 yılını hedeflediğini ama sonrasında Şubat ayına ertelendiğini iddia etmişti.

Çin forumlarından A9VG'de yayınlanan bir mesaj da oyunun çıkış tarihinin Şubat 2020 olduğunu söylüyor ve bununla da kalmayıp oyunun dört farklı versiyona sahip olacağını da iddia ediyor.


A9VG'deki aynı kullanıcı Death Stranding'in Kasım ayındaki çıkış tarihini birkaç hafta öncesinden duyurmuştu, bu yüzden bu iddianın da doğru olduğunu varsaymak için kuvvetli bir veri var elimizde. Niko Partners analisti Daniel Ahmad'ın çevirdiği mesajı ResetEra forumlarında görebilirsiniz.

> Sony, Katılmadığı E3 2019’un En Popüler 3. Firması Olmayı Başardı

Bu mesaja göre oyun 2020 yılının Şubat ayında Standart Edition, Special Edition, Collector's Edition ve Ellie Edition adı altında dört versiyon şeklinde yayınlanacak. Ellie Edition içerisinde nelerin bulunduğu merak konusu, çünkü koleksiyon versiyonu ayrı tutulmuş.

Sony, E3 2019'u es geçmiş olsa da yeni oyunlarıyla ilgili açıklamalar yapabilecekleri fuarlar ve etkinlikler var önümüzde. En kötü ihtimalle yeni bir State of Play ile oyunun resmi çıkış tarihi yakında duyurulacaktır diye düşünüyorum.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum