The Last of Us ve Uncharted Filmleri Yalan Olabilir

Playstation'dan öteye gidemeyebilirler

The Last of Us, Uncharted serisi sinematik anlatımıyla ön plana çıkan kaliteli oyunlardır. Bu oyunların başarısı Hollywood’un ilgisini çekti ve birileri bu oyunların filmlerini çekmeyi düşünüyor. Karamsar olmak istemiyoruz ama bu filmler yalan olabilir.

Naughty Dog’un kreatif yönetmeni Neil Druckmann, IGN’e verdiği bir röportajda The Last of Us’ın filmine dair şu sözleri sarf etti:

Biliyorum daha önce bir röportajda masa başı okumalarımızı yaptığımızı, senaryoyu geliştirdiğimizi söylemiştim. Fakat bildiğiniz gibi yapım süreci çok zor ve çetrefillidir. Doğal olarak onu bekliyoruz. Bir buçuk yılı aşkın bir süredir hiçbir ilerleme sağlanmadı.”

Pek iç açıcı bir açıklama değil. Gelelim Uncharted filmine. Haziran 2017’de vizyona gireceği söylenen filme dair elde çok az bilgi var. Nate, Elena ve Sully’nin maceralarını görmemiz olası. Neil Druckmann, filmin kreatif ekibinin Naughty Dog’u sıklıkla ziyaret ettiğini söyledi. Ama aynı zamanda bu görüşmelerin tavsadığını da ima etti:

“Ara sıra geliyorlar ve bize bakın senaryo bu, aklımızdan geçen bunlar diye fikirlerini sunuyorlar. Onlara neyin işe yarayıp neyin işe yaramayacağını söylüyoruz. Şu an bu durumdayız. En son duyduğumda yeni bir senarist bulmuşlardı ama yakın zamanda başka hiçbir şey görmedik.”

Umarız bu projeler askıya alınmaz ve güzel filmler izleme şansımız olur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum