Ready at Dawn Yeni Oyunu The Order: 1886'yı Duyurdu

Viktorya dönemini yeniden yaşayacağız.

Ready at Dawn'un yeni oyunu The Order: 1886, Viktorya dönemini bizlere yeniden yaşatmaya niyetli. PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen oyunda geçen olaylar, Sanayi Devrimi'nin yaklaşık 40 sene sonrasında ve Londra'da vuku buluyor.

Peki bu olaylarda bizim görevimiz ne? Oyunda, tarihi bir birliğe üye olan bir şövalyeyiz ve insanlık için savaşıyoruz. Bu sırada da gerçek tarihi olayları yaşıyor, yine tarihte yaşamış gerçek karakterlerle etkileşime girebiliyoruz. Gezdiğimiz, dolaştığımız yerler de gerçek mekânlardan esinlenilmiş elbette. (Assassin's Creed V: Victorian London?!)

Yapımcılar, oyunun atmosferini pekiştirmek için görsel efekt ve sinematiklere önem göstermişler. Tabi oyun teknik açıdan da epey güçlü; sinematiklere geçişlerin sorunsuz olması için, oyundaki ve sinematikteki modeller tek ve aynı; yani her şey gerçek zamanlı render ediliyor.

Şimdilik elimizdeki bilgi bu kadar oyungezerler. Yeni bilgiler geldikçe kapınızı çalacağız biz. Videoyu izledikten sonra diğer haberlerden devam!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum