The Outer Worlds İçin Devam Oyunu Gelebileceği Söyleniyor

Olursa hayır demeyiz

The Outer Worlds, geçtiğimiz yılın keyifli yapımlarından birisiydi, geçtiğimiz haftalarda da ilk ek paketiyle tekrar gündemimize girmeyi başardı. Görülen o ki bir süre daha gündemde kalacak.

Malumunuz, oyunun PC versiyonu Microsoft Store ve Epic Games Store’da satışa sunulmuştu. Bu ayın sonunda Steam’e de gelecek. Bu konuyla ilgili bir Twitter paylaşımını alıntılayan Daniel Ahmad, oyuna dair gelişmelerin bununla sınırlı kalmayacağı görüşünde.

Ahmad, paylaşımında “Oyun hakkındaki son duyumlarıma göre marka için yeni bir oyun çalışmasına adım atılıyor, şu anda üretim öncesi (pre-production) aşamasındalar. Belki bu çalışma bambaşka bir şeye dönüşebilir, ama mevcut durum bu” diyor.

> The Outer Worlds - İnceleme

Henüz yeni bir oyun için elde pek fazla işaret yok. Yine de bunun ihtimal dahilinde olduğunu kabul etmek gerek. Sonuçta genel oyuncu kitlesine hitap eden, beğenilen ve olumlu tepkiler alan bir oyun The Outer Worlds, dolayısıyla bir devam oyununun yapılması da düşünülebilir. Gerçi Microsoft'un Bethesda'yı satın almasından sonra New Vegas için bir devam oyunu beklentisi de arttı, acaba Obsidian ekibi hangisini tercih eder?

Bakalım önümüzdeki günlerde yapımcı ekipten bu yönde bir bilgi gelecek mi, takipteyiz.

YORUMLAR
Mert
13 Ekim 2020 14:06

Obsidian sence de çok fazla oyun olmadı mı aynı anda 

Parolamı Unuttum