The Stand'in Yeni Fragmanında İyilerle Kötüler Karşı Karşıya

Mahşer'e az kaldı

17 Aralık'ta CBS All Access'te yayınlanacak olan Stephen King's The Stand için geri sayım başladı. Bu yılın en heyecan verici dizilerinden biri olarak gösterilen dizinin kadrosu adeta bir yıldızlar geçidi. CBS yeni bir fragman yayınlayarak hikayenin merkezindeki iyi vs kötü, Elçi vs Karanlık Adam temasını bir kez daha gözler önüne serdi.

Stephen King'in 1978 tarihli The Stand (Mahşer) romanının daha önce de uyarlamaları yapılmıştı ama bu yeni dizinin ilginç bir zamana denk geldiğini kabul etmek lazım; sonuçta hikayede anlatılan şey bir biyomühendislik ürünü olarak bir süper gribin yayılmasını ve Amerika'nın çöküşünü anlatıyor. Gribin yayılmasından iki hafta sonra Amerikan nüfusunun %99'u ölmüştür, geriye kalanlar ise iyiyi temsil eden Mother Abigail (Whoopi Goldberg) ve kötüyü temsil eden Randall Flagg (Alexander Skarsgård) etrafında toplanmaya başlar.

Fragmanda iki kamp arasındaki farklılıklar da göze çarpıyor. Abigail'in kasabası Boulder son derece mütevazi, kasaba toplantılara ev sahipliği yapan sıcak bir ortam; Flagg'ın Las Vegas'ı ise partilerin bitmek bilmediği rengarenk bir ortam.

Stephen King's The Stand''in diğer oyuncuları James Marsden, Amber Heard, Greg Kinnear, Odessa Young, Henry Zaga, Heather Graham, Jovan Adepo, Ezra Miller, Marilyn Manson, Henry Zaga, Brad William Henke, Daniel Sunjata, Katherine McNamara ve Natalie Martinez.

Dizinin yönetmenliğini Josh Boone, yürütücülüğünü ise Benjamin Cavell üstlenmiş.

Yazar ekibinde ise Stephen King ve King'in oğlu Owen King de yer alıyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum