The Suicide Squad'ın Bestecisi Belli Oldu

James Gunn çok iddialı

DC/WB ortaklığının yeniden çektiği ve büyük umutlar beslediği The Suicide Squad filminin çekimleri tamamlandı. James Gunn'ın yazıp, yöneteceği filmin kadrosu da epey geniş. Neredeyse tamamen yenilenen ekibin neler yapacağı ise büyük bir merak konusu. Son olarak filmin müziklerinin kimin tarafından yapıldığı da belli oldu. Yönetmen James Gunn resmi Twitter hesabından duyuruyu yaptı.

"John Murphy filmin müziklerini yaptı. Kendisinin 28 Days Later, Sunshine ve diğer pek çok işinin çok büyük bir hayranıyım. Birlikte The Suicide Squad için gerçekten çok özel bir iş çıkardık. Ayrıca bir yan bonus olarak kendisinin Beatle aksanı beni her zaman eğlendirdi." diyen Gunn, John Murphy ismini doğruladı. Kariyerinde çeşitli dizi ve filmler için bestekarlık yapmış olan Murphy, The Suicide Squad ile birlikte ilk defa bir süper kahraman filminde görev alacak. 

6 Ağustos 2021'de vizyona girmesi planlanan The Suicide Squad, Margot Robbie dışında eski filmden önemli kimseyi kadrosunda barındırmıyor. Taika Waititi, Idris Elba, Joel Kinnaman, Pete Davidson, John Cena, Michael Booker ve Nathan Fillion gibi isimler ise yeni filmin kadrosunu oluşturuyor. James Gunn'ın baştan yazdığı senaryo ile birlikte bakalım yeni nesil Suicide Squad ilk filmi unutturmayı başarabilecek mi? 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum