The Technomancer’dan Detay Odaklı Yeni Video

Örümceklerden ikinci Mars çıkartması

Mars: War Logs ve Bound By Flame gibi RYO’larla inişli çıkışlı bir başarı grafiği çizen Spiders ekibi, yeni oyunları The Technomancer’la yine bayağı iddialı geliyor.

Oyun için yayınladıkları yeni videoda seçebileceğimiz üç sınıf olan Warrior (Savaşçı), Guardian (Muhafız) ve Rogue (Hırsız) üzerine yoğunlaşılıyor ve yeteneklerinden bazıları sergileniyor. Warrior sırık kullanımında ve kalabalık savaşlarda etkiliyken Guardian aynı anda kalkan ve gürz kullanabiliyor. Rogue ise kendisinden beklenildiği üzere gizli gizli ilerleme ve rakiplerinin işini sessizce bitirme meziyetine sahip. Hangi sınıfı seçersek seçelim Technomancer’lara özel elektriksel güçler her zaman emrimize amade olacak.

Özellikle yetenek ağacı ve ekipman çeşitliliği konusunda bir hayli etkileyici görünen The Technomancer görünüş, oynanış ve atmosfer açısından ise Mars: War Logs’u andıracak gibi. Eh, sonuçta ikisi de kızıl gezegen Mars’ta geçiyor… Dövüşlerdeki ve animasyonlardaki alışık olduğumuz Spiders güdüklüğü de yerini koruyor gibi… Ama hâlâ geliştirme aşamasında olduğunu unutmamak ve ummaya devam etmek düşüyor bize bu noktada.

The Technomancer önümüzdeki yıl içerisinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum