The Walking Dead 8. Sezon Final Bölümü Fragmanı

Nihayet sona geldik

The Walking Dead'in 8. sezonunun 16. (final) bölüm fragmanı yayınlandı. The Walking Dead bu sezon baştan sona bizleri o büyük, topyekun savaşa hazırladı. Bazı bölümlerde tempo düştü, bazıları diğerlerine göre daha kansız, daha sakindi ama dizinin final bölümünün fragmanına baktığımızda beklediğimize değecek bir bölümle karşılaşacağımıza emin olabiliyoruz.

Hem Negan, hem de Rick karşı karşıya gelmeye hazırlar. Rick ordusunu toplayıp Hilltop'tan Sanctuary'e doğru yola çıkarken Negan da "Rick" ismini verdiği hedef üzerinde atış talimi yapıyor. Artık ikisinden birinin ölmesi gerek ama elbette dizinin geleceğini düşününce ölenin Rick olmayacağı da kesin. Ama belli mi olur, belki Negan da ölmez, başına başka bir şey gelir.

Sabaha karşı yayınlanan bölümde yine önemli ölümler oldu, Negan'ın Alexandria'ya saldırıp hepsini öldürmek üzerine planlar yaptığını gördük, işin içinde Carl bile vardı. Ancak artık hiçbirinin önemi yok, Rick ile Negan arasında üç sezondur devam eden husumet artık bir şekilde çözülecek. Zaten çözülmez ve dizi yeni sulara yelken açmazsa reytingleri acayip zarar görür.

Gelecek hafta yayınlanacak olan “Wrath” isimli final bölümün genişletilmiş fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum