The Wasteland'i Özleyenlere Müjde! Mad Max Geliyor!

Sıcak çöl kumları ve kanın demir tadı, The Wasteland'e hoş geldiniz

1979 yılının kültü filmi, her kıyamet sonrası senaryo severin göz bebeği Mad Max oyun dünyasına tekrar adımını atıyor. Üstelik bu sefer, Just Cause serisinin yapımcısı Avalanche Studios’un parmaklarından.

PlayStation 4 sunumunda boy gösteren CGI videosu ile bildirilen Mad Max, üçüncü kişi kamerasından oynanacak bir aksiyon oyunu olacak. Yapımcıların şeceresinden de anlaşılacağı üzere açık dünya olan Mad Max, bize aynı isimli karakteri oynama imkanını sunacak. 

Oyunda öncelikli amacımız, The Wasteland adlı alanda hayatta kalabilmek. Bunun için de etrafta çapulculuk yapacak, yağmalayacak, kaynaklara ulaşmak için her yolu deneyeceğiz.

Warner Bros. Interactive Entertainment‘tan Samantha Ryan “Mad Max oyuncuları aksiyon dolu, tümüyle açık The Wasteland haritasında kişiselleştirebildikleri araçlarının sürücü koltuğuna oturtuyor” diyor ve Avalanche Studios ile çalışmaktan, özellikle açık dünya oyunlardaki 10 yıla yakın deneyimlerinden dolayı, mutluluk duyduklarını belirtiyor.

Mad Max, tam olarak oynanış mekanikleri daha belli olmamakla birlikte 2014 yılında PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One ve PC platformları için yapılmakta. Mataralarınızı hazırlayın, bu savaş zorlu ve uzun sürecek gibi. 

Oyunun tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz;

mad-max-1

mad-max-2

mad-max-3

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum