The Witcher 3 Ertelendi

CD Projekt bu kez güldürmedi

Beyaz saçlı, şuh sesli kahramanımız  Witcher Geralt, bu sefer üzücü bir haberle çıktı karşımıza. CD Projekt Red ekibi az önce Facebook hesaplarından yaptıkları bir açıklamayla oyunun çıkış tarihini 12 hafta ileriye, yani 19 Mayıs 2015 tarihine attıklarını belirttiler. Yapılan açıklama şöyle:

Sevgili oyuncular,

The Witcher 3: Wild Hunt üzerinde çalışmaya başladığımızdan beri bunun çok iddialı bir oyun olacağını biliyorduk. Sizlere devasa, tamamıyla açık bir fantezi evreninde geçen kusursuz bir tecrübe, destansı bir macera sunmayı istiyorduk. Hâlâ da istiyoruz.

The Witcher’ın sadece boyutunun, çetrefilliğinin ve ana özelliklerinin bile yapım aşamasında belirleyici bir etkisi oldu. Ve şimdi, çalışmalarımızın sonuna yaklaşırken düzeltilmesi gereken pek çok detay olduğunu görüyoruz. Stüdyomuzun tarihindeki en önemli oyunu yayınladığımızda, oyundan keyif alabilmeniz adına hataları en aza indirmek için elimizden gelen her şeyi yaptığımızdan kesinlikle emin olmamız gerekiyor.

Bunu göz önünde bulundurarak mevcut iş yükümüzü tekrar gözden geçirdik ve ekip için ne ifade ettiklerine baktık. Sonuç olarak herkes son sürat çalışmasına rağmen 12 haftaya daha ihtiyacımız olduğu sonucuna vardık. O nedenle The Witcher 3: Wild Hunt’ın çıkış tarihini 19 Mayıs 2015’e kaydırdık.

Size bir özür borçluyuz. Çıkış tarihini alelacele belirlemiştik. Bu bizim için acı bir ders oldu. Gelecekte dikkate almamız gereken bir ders… Wild Hunt’ı bugüne dek oynadığınız en iyi RYO hâline getirmek için ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Ve bunu başarmak için çok çalışmaya devam edeceğiz. Bu yüzden sizlerden özür diliyor ve bize güvenmenizi rica ediyoruz.

Bize günbegün verdiğiniz destek için teşekkür ederiz. Buna gerçekten minnettarız. Başlangıçtan beri bizi tutkuyla dolduruyor ve öyle yapmaya da devam edecek.

CD PROJEKT SA Yönetimi”

İşin güzel yanıysa son zamanlarda çok sık karşılaştığımızın aksine oyuncuların nefret söylemleri yerine destek mesajları atmasıydı sanırım. “Hiç acele etmeyin. Efsanevi olsun yeter,” “Geç olsun da hatalarla dolu olmasın! İyi şanslar!” “Dürüstlüğe saygı gösterin!” “Özür dilemenize gerek yok. Çoğu kişinin bunu iyiye yoracağından eminim,” bunlardan sadece bazıları.

Eh… Geç olsun da güç olmasın kervanına katılanlardan olalım biz de.  

YORUMLAR
Parolamı Unuttum