The Witcher 3'ün İlk Ek Paketi Hearts of Stone'un Çıkış Tarihi Belli Oldu

Ek paketin ismi nereden geliyor merak ediyoruz

Tartışmasız yılın en iyi oyunlarından biri olan The Witcher 3: Wild Hunt’ın ilk ek paketi Hearts of Stone hakkında yeni bilgiler ve kısa bir video yayınlandı.

Hearts of Stone’da ölümsüzlük gücünü ele geçirmiş acımasız bir haydut lideri olan Olgierd von Everec’e karşı savaşacağız. İşimiz hiç kolay değil. Yine tercihlerimize göre şekillenip parçası olacağımız bu yeni hikâyede yeni karakterlerle tanışacak, yeni silahlarla ilginç düşmanları ve yaratıkları keseceğiz. Hearts of Stone’da oynanışı önemli ölçüde değiştireceği söylenen Runewords adında yeni bir sistem bulunuyor. Bu Rün kelimeleri oyunculara farklı strateji ve taktikleri deneme olanağı verecekmiş. Bunların dışında görselde gördüğünüz üzere ilk oyundan Shani ile romantik bir ilişki yaşama fırsatımız da olacak.

thewitcher3heartsofstone-big2.jpg

 

Hearts of Stone’un 10 saatlik bir oynanış süresi sunacağı söyleniyor. Hearts of Stone’u 30 Level üstü oyuncular ana öykü devam ederken ya da sonrasında oynayabilecek. Ayrıca New Game Plus’ta tekrar oynamak isteyenler için seviye sınırı artacak.

GOG’dan %15 indirimle 8,49 dolaraHearts of Stone’un ön siparişini verebilirsiniz. Hali hazırda ek paketi almış oyuncular Witcher Store’dan Yaratık ve Scoia’tael destelerini almak için bir koda sahip olacaklar. Dijital sürüm yerine Hearts of Stone’nun kutulu sürümünü alan oyuncular somut Yaratık ve Scoia’tael destelerine de sahip olabilecekler.

The Witcher 3: Hearts of Stone13 Ekim’de PC, PS4, Xbox One’a çıkacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum