The Witcher 3’ün Türkçe Yaması Yayınlandı

Novigrad’a güneş doğdu

Uzun zamandır beklenen haber nihayet geldi ve The Witcher 3: Wild Hunt sonunda Türkçe yamasına kavuştu. Melih “TxsMelih” Uçar önderliğinde başlanan çeviri projesi 7 aylık zorlu bir çalışmanın ardından mutlu sona ulaştı.

Yama oyunun tüm ana görevlerini, kontratları ve ara videoları kapsıyor. Bununla birlikte oyun çok kapsamlı olduğundan hepsini test etme fırsatı bulamadıklarını belirten Melih Uçar ve arkadaşları bu konuda geri bildirimlerinizi bekliyor.

Yamanın The Witcher 3’ün Steam ve GOG kopyalarıyla uyumlu olduğunu belirten Melih Uçar bir konuya özellikle dikkatleri çekiyor:

Biz çevirimizi çıkardık. Size de düşen bir görev var. Oyunu lütfen orijinal edinin. Özellikle kutlu almaya gayret gösterin. The Witcher 3 gibi harika bir oyun Türkiye’de gayet uygun fiyatlarla satılıyor. Unutmayın ki alınan her Witcher 3, bundan sonraki zamanlarda CD Projekt Red’in oyunlarının Türkçe dil desteği içermesi ihtimalini arttıracaktır.

Toplamda 903.135 kelimenin çevrildiği proje oyunun 1.12 sürümüyle uyumlu. O nedenle oyununuzu güncellemeniz, 16 DLC’nin tamamını kurmanız, ondan sonra yamayı kurmanız tavsiye ediliyor.

Yamayla ilgili kurulum notlarına buradan, indirme linklerine ise buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak Hearts of Stone çevirisinin de yolda olduğunu belirtelim. Emeği geçen herkesin eline sağlık.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum