Advertisement

The Witcher Dizisinin Kadrosuna 4 Yeni İsim Katıldı

The Arrow'un kardeşi de kadroda

Netflix, The Witcher dizisinin 3. sezonunda karşımıza çıkacak olan dört yeni ismi tanıttı.

Dizinin yeni sezonunda Gallatin rolünde Robbie Amell (kendisi The Arrow'daki Stephen Amell'in kardeşi olur), Milva rolünde Meng’er Zhang, Radovid rolünde Hugh Skinner ve Mistle rolünde Christelle Elwin'ı seyredeceğiz.

Gallatin: Doğuştan bir savaşçı olan Gallatin, Nilfgaard adına savaşan Scoia'tael ismindeki bir gerilla ordusuna liderlik ediyor. Gerçeği söylemekten korkmayan Gallatin'in halkına olan bağlılığı, sonunda onu Francesca ile iktidar konusundaki bir çatışma noktasına götürür.

Milva: Küçük yaşta Brokilon Ormanı'ndaki dryadlar tarafından evlat edinilen Milva, vahşi ve yetenekli bir avcı olmasıyla tanınır. Okçuluk becerileri hayatta kalma içgüdüsüyle birleşince Milva, Kıta’nın acımasız rakiplerinden biri haline gelir. Onu geçmeye çalışanlar bunu tehlike altında yapmak zorundadır.

Prince Radovid: Kraliyet'te çapkınlığıyla bilinen, Kral Vizimir'in küçük kardeşi Radovid, kendini aniden Redanian İstihbaratı'nın içinde bulur. Yakışıklı görünümü ve çekici tavırlarıyla dikkat çeken Radovid, siyaset konularında ne kadar nokta atışı tespitler yaptığını görünce şaşırır, ancak biri incinene kadar hepsi oyundur.

Mistle: Mistle, zenginlerden çalıp kendilerine ve bazen de fakirlere veren, uyumsuz gençlerin bir araya geldiği The Rats çetesinin bir üyesidir. Herkesten şüphelenen ve intikam peşinde olan Mistle, her şeyi değiştirecek bir fırsatla karşılaşana kadar sert tutumunu sonuna kadar sürdürür.

Milva, Radovid ve Mistle tanıdığımız isimlerdi ama Gallatin'i anımsayamadım, sanırım o dizi için yaratılan karakterlerden biri olsa gerek. Yanılıyorsam düzeltin tabii :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum