Thor: Love And Thunder'da Matt Damon'ı Da Göreceğiz

Taika Waititi ekibi büyütüyor

Marvel Sinematik Evreni içerisinde ilk defa dördüncü solo filmine kavuşacak olan Thor'un yeni filminde kadro giderek genişliyor. Taika Waititi'nin yönetmenliğini yapacağı filmde Christian Bale de yer alacak. Gorr the God Butcher'ı canlandıracak Bale'e yeni bir büyük isim daha katılabilir. Gelen haberlere göre Matt Damon yeni filmde rol alacak. 

The Daily Mail'e konuşan Matt Damon, "Önümüzdeki birkaç ay için ailemle birlikte Avustralya'ya evimiz diyebileceğim için çok heyecanlıyım. Oradaki film yapımcıları dünya çapında profesyonelikleriyle ünlüler. Bu yüzden onlarla birlikte orada çalışmak büyük keyif olacak. 14 günlük karantinaya değecek bir iş olacak." dedi ve sete doğru yola çıktığının haberini verdi. 

"Chris ve Taika beni çağırdı. İkisiyle de arkadaşım. Beni bu fikre ikna etiler ve basit bir şekilde intergalaktik bir topluluğun parçası olmayı eğlenceli buldum. Bu bence oldukça eğlenceli, şahane ve kolay bir iş. Oradaki insanlar gerçekten çok eğleniyor. Taika sette gerçekten eğlenceli birisi. Bu benim için hafif bir iş olacak."diyerek biraz rolünün hakkında da bilgi veren Damon'ın filmde hangi karakteri canlandıracağı henüz belli değil. Ancak dediklerine bakacak olursak muhtemelen ufak bir rolü olacak. Thor: Love and Thunder, 6 Mayıs 2022'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum