Todd McFarlane, İlk Yönetmenliği İçin Oldukça Rahat

Todd abim işini bilir

Spawn'ın yaratıcısı Todd McFarlane, kendi göz bebeği Spawn için bir film yapmaya hazırlanıyor. Film için bütçe arayışında olan usta yazar, filmin yönetmenliğini de üstlenecek. Yeni Spawn filmiyle birlikte ilk kez yönetmenlik yapacak olan McFarlane, bu konuda oldukça rahat. 

Kanada'da gerçekleşen Fan Expo sorusunda filmle ilgili konuşan McFarlane şunları söyledi;


"Gergin değilim, bu kolay bir iş. Siz gergin misiniz? Bir insan olarak? Evet tabii ki gergin olmam gerekiyor ancak değilim. Çünkü ben bu filmi kafamda binlerce kez çektim. Eğer içinizden birisi A Star Is Born isimli filmi izlediyse, onu Bradley Cooper yönetmişti. İlk kez yönetmenlik yapıyordu. Şimdi bana söyleyin o film ilk kez yönetmenlik yapan birinin elinden çıkmışa benziyor muydu? Bradley, etrafını başarılı insanlarla donatacak kadar zeki bir insan. Ben belki setteki en tecrübesiz insan olacağım ancak etrafımdakiler beni iyi gösterecek. Elimizde Jamie Foxx var, Akademi Ödülü sahibi birisi. Jeremy Renner'a sahibim, kendisi Akademi Ödülü için aday gösterildi. Nicotero gibi bir insanla çalışacağız, kendisinin çok fazla ödülü var. Pek çok başarılı ve ödüller sahibi görüntü yönetmenimiz var. Jason Blum, çok farklı ödüller kazandı. Etrafımdaki herkes bir yıldız. Onlar beni taşıyacak, onlar benim iyi gözükmemi sağlayacak. Bu yüzden kafam oldukça rahat." 

Daha önce filmi çekmek için gereken parayı toplamak için çeşitli yöntemler deneyeceğini belirten Todd McFarlane, Spawn filmi için oldukça yoğun bir mesai harcıyor. 18+ olacağı daha önce duyurulan filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ise henüz belli değil. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum