Türkiye'nin En Büyük İnternet Satın Alımı Yapıldı

Oyunların mezesi yemeklerde büyük olay!

Bu sefer farklı bir konudan bahsedeceğiz. Bu sefer, oyunlar arasında yemekle uğraşmayıp dışarıdan söylemeyi seven biz oyuncuları ilgilendiren yan bir konudan bahsedeceğiz.

Türkiye'de dışarıdan yemek söylemenin en büyük temsilcilerinden (daha doğrusu birçok restoranı bünyesinde bulunduran) Yemek Sepeti, artık büyük bir devin parçası. Yaklaşık 589 milyon dolara Avrupa'nın en ünlü yemek dağıtım kurumlarından Delivery Hero'nun parçası oldu.

Türkiye dahil sekiz farklı ülkede hizmet veren Yemek Sepeti, bu işlem sonucunda çok da büyük değişimler geçirmeyecek gibi görünüyor. En azından firmanın kurucularından da olan Nevzat Aydın, CEO'luk görevine devam edecek. Bu alım sonucunda aslında Delivery Hero sadece Türkiye'de değil, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman, Lübnan, Ürdün, Suudi Arabistan ve Yunanistan'da da hizmet veren bir firmayı bünyesine katmış oluyor.

Peki bu, bizim güzel bir Game of Thrones bölümü ya da saatlerce oynadığımız senaryolu oyunlarımızın arasındaki yemek düzenimizi değiştirecek mi? Delivery Hero'nun CEO’su Niklas Östberg zaten Nevzat Aydın ve ekibinin kendi iş planlarıyla başarılarını gösterdiğinden bahsediyor, yani Yemek Sepeti'nin zaten birçok şeyi doğru yaptığını söylüyor. 

O nedenle pizzalar, hamburgerler, dürümler tamam ama oyun aralarında salata da isteyip yiyebildiğinizi unutmayın (yazar artan kilosunun hüznünü yazıya aktarmaktadır). 

Bu sefer konumuz oyunlar değil, bu sefer farklı ama oyunları 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum