Ubisoft E3 Konferansı'nda Açıklanan Oyunların Bilgileri Ve Videoları!

E3 konferansı mı, Ubisoft konferansı mı?

E3 ile ilgili konuşurken, Ubisoft oyunlarından bahsetmemek imkansıza dönüştü. Hatta şöyle bir bakınca, E3’ü değil de Ubisoft oyunlarını konuşuyoruz desek yeri. Bundan mutsuz muyuz? Koca bir hayır. Heyecanlı mıyız? Devasa bir evet.

Far Cry 4’ü, Assassin’s Creed Unity’si, The Division’ı derken, Ubisoft önümüzdeki uzun bir dönemin en çok konuşulanları arasına gireceğini garantiledi. Bu evrede tek dikkat etmeleri gereken beklenileni vermek gibi duruyor. Çünkü zaten hali hazırda ölüsü bile iş yapacak bu oyunlar, müthiş sunumlar ile insanları yüksek beklentilere sürükledi. Şu evrede hiçbiri kötü çıkacak gibi gözükmese de, Ubisoft’un lekeli geçmişi, yine de bizi düşündürüyor.

Sitemizdeki haberler kafanızı karıştırmasın diye Ubisoft konferansında açıklanan bütün önemli oyunların bir listesini buraya da yazmak istedik. Oyun isimlerinin üzerlerine tıkladığınızda o oyun ile ilgili E3 bilgilerini ve daha da önemlisi videolarını bulacağınız haberlerimize yönlendirileceksiniz. Aynı şekilde Microsoft, Electronic Arts ve Sony'nin konferanslarında açıklanan oyunların da bir listesini aynı bu haber şeklinde görmek istiyorsanız markalara tıklamanız yeterli.

Umarız bu sistem size E3 2014'ü tam olarak keşfetmek adına yardımcı olur.

Far Cry 4

The Division

The Crew

Assassin’s Creed: Unity

Shape Up

Valliant Hearts

Rainbow Six: Siege

YORUMLAR
Parolamı Unuttum