Ubisoft'tan Üç Yeni Film Projesi

Firma Watch_Dogs, FarCry ve Rabbits film projeleri üzerinde duruyor.

Assassin's Creed, Splinter Cellve Ghost Recon'ın ardından Ubisoft, üç yeni oyunu için daha film proje çalışmalarını başlattı: Watch_Dogs, FarCryve Rabbids.

Bu film projelerindeki son sözün Ubisoft'un elinde olacağını belirtelim. Böylece Ubisoft'un içine sinmeyen hiçbir şey filmlerde yer alamayacak. Bu iyi bir şey. Fakat insanları düşündüren en büyük sorun, bahsi geçen ilk üç film projesinin (Assassin's Creed, Splinter Cell ve GhostRecon) hâlâ elle tutulabilir sonuçlarının olmaması. Tekdir edersiniz ki 6 film projesini birden yürütmek hayli büyük bir iş.

Ghost Recon'ın film projesinin Michael Bay'e emanet edileceğini biliyoruz... Assassin's Creed ve Splinter Cell için de firma, Frank Marshall (Raiders of the Lost Ark, Jason Bourne serisi) ve Basil Iwanyk (Wrath of the Titans, The Town) ile görüşme hâlinde imiş. Yeni filmlere kimlerin düşünüldüğü konusunda şimdilik pek bir ses seda yok gibi. Rabbids'in de bir animasyon olacağını söylememe gerek yok sanırım.

Şunu da söylemekte yarar var sanızım: Bu filmler, herhangi bir oyunun adaptasyonu olmayacaklar ve tamamen yeni hikâyelerle karşımıza çıkacaklar (tabi ki oyunlara pek çok göndermelerde bulunacaktırlar). Projeler arasında herhangi bir boşluk/tutarsızlık olmaması için de UMP (Ubisoft Motion Pictures) ve Ubisoft birlikte çalışıyorlar.

Umarız projeler iyi bir şekilde son bulur ve video oyunları ile filmler arasındaki ilişkiler bambaşka bir boyuta taşınır. Ubisoft bunun için sıkı bir şekilde çalışıyor gibi görünüyor. Bakalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum