Üç Yeni Assassin’s Creed Daha Yolda Desek Ne Dersiniz?

Şaka yapmıyoruz, gayet ciddiyiz

Hayır, başlıkta yanlışlık yok, gayet üç yeni Assassin’s Creed oyunu daha yolda. Dedikodu falan da değil, bizzat Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot söyledi bunu. Aslında çok da şaşırmamak gerek, zira Capcom da benzer bir oyun geliştirme politikasına geçeceğini söylemiş ve biz de size buradan duyurmuştuk.

Bu bahsettiğimiz şu anlama geliyor: Ubisoft her sene bir mutlaka yeni bir Assassin’s Creed çıkartacak ve farklı stüdyolar aynı anda farklı Assassin’s Creed’ler üzerinde çalışacak. Peki bu nasıl mı mümkün olacak? Guillemot şöyle açıklıyor: “Ekiplerimiz düzenli olarak yaratıcı fikirler geliştirdiği sürece neden olmasın ki? Açıkçası böyle bir kapasiteye sahip olduğumuza inanıyorum. Zaten bizim işimiz de ekiplerimize yüksek kalite bir oyun için gereken ortamı ve gücü sağlamak. O yüzden seri üretim kalitesiz oyunlar gibi bir korkunuz olmasın. Bu yaratıcı fikirleri risk alıp denemek, yeni bir konsept geliştirmek için 2-3 yıl gerektiği için de sevenlerimiz her daim taze ve yeni oyunlarla karşılaşacaklar”.

Tamam, kızmayın merak ettiğiniz kısma da geliyorum. Peki, bu üç yeni Assassin’s Creed neler mi olacak? Ne yazık ki Guillemot bu konuda henüz bir açıklama yapmazken ortalıkta dönen dedikodular ilkinin aşikâr biçimde Black Flag, gelecek yıl çıkacak olanın Assassin's Creed V ya da Brotherhood II ve 2015’te göreceğimizin de bir spin-off olacağı yönünde. Ne diyelim, umarım haklı çıkarsın Guillemot, yanılmayı hiç bu kadar istememiştik doğrusu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum