Valve'ın International 5 Rehberi Sızdırıldı

Oku oku bitmiyor...

Geçtiğimiz gün Valve, The International 2015 Dota 2 Championship'te yer alacak takımlara 60 sayfalık bir rehber gönderdi. Bu rehberin içerisinde tüm takımlar hakkında detaylı bilgiler, istatistikler, zayıf ve güçlü oldukları noktalar yazıyor. Bir çok takımın hoşuna gitmeyen bu rehber "gizli güçler" tarafından internete sızdırıldı.

Sızdıran kişilerin bu bilgilerin paylaşılmasından hoşnut olmayan oyuncular olduğu düşünülüyor. Sonuçta her takımın analisti, bilgi toplayıcısı, gözlemcisi var ve onlar ne derse rakiplere karşı hazırlık süreci de öyle oluyor. İşini iyi yapamayanların gözden kaçırmış olabileceği şeyler yer alıyor rehberde. Team Secret'tan Arteezy bu konu hakkında sesini ilk çıkartan kişiydi. Bazı takımlar ise bu rehberin rakiplerine ve kendilerine bir avantaj yaratmayacağını söylüyorlar.

Dökümanı incelediğimizde biz normal izleyicilerin fark etmediği binlerce detayı görüyoruz. Fakat en önemlisi koridorlardaki istatistikler. Kim ne kadar farm yapıp altın topluyor, kim ne kadar harcıyor gibi bilgilerin yanı sıra hangi oyunucun ne kadar altın ile başarılı olduğuna dair istatistikler mevcut. Bu biraz sıkıntı yaratabilir. 

Rehberi buraya tıklayarak indirebilirsiniz.
Kaynak: gosugamers.net

YORUMLAR
Parolamı Unuttum