Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin Dördüncü Klanı Ventrue Oldu

Geriye açıklanacak tek bir klan kaldı

Paradox Interactive, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'de yer alacak oynanabilir klanların hikaye videolarını yayınlamaya devam ediyor. Oyundaki dördüncü klanımız Ventrue olacak.

Ventrue, Bloodlines'taki oynanabilir klanlardan da biriydi ve bu klan Vampire'ı takip edenlerin de bildiği gibi soylulardan, aristokratlardan, firma CEO'larından, politikacı ve zenginlerden oluşan kaymak tabakaydı diyebiliriz. Bloodlines 2'de de Ventrue klanı Seattle'ın sanayileşme hamlesinden oldukça fayda görmüş bir klan olarak karşımıza çıkıyor.


"Git gide daha fazla sayıda milyar dolarlık şirket yerel ve küresel durumu şekillendirirken, girişimci Ventrue klanı da 21. yüzyılın ticaret dünyasında kendisini sağlama aldı ve klan için bereketli bir geleceğin yollarını ördü... ve bu sırada işlerin eskiden olduğu gibi idare edilmesini tercih edenlerden kendilerine düşman yarattı." diyor Paradox.

Ventrue, Paradox'un da söylediği gibi krallardan ve kralları belirleyenlerden oluşuyor; yani iktidarı belirleyenler bu klandan çıkıyor.

Ventrue klanı Dominate ve Fortitude disiplinine sahip, yani bu klanı seçen oyuncular bu iki Disiplindeki yetenekleri kullanabilecekler.

Dominate disiplinindeki Mesmerise yeteneği ile karşımızdakini hipnoza sokabilecek, tüm dünyayla ilişkisini kesebileceğiz. Command yeteneği ise hipnotize ettiğimiz kişilere istediğimizi yaptırabilmemizi sağlayacak.

Fortitude disiplinindeki Absorb yeteneği savunmaya geçerek tüm saldırıları savuşturmamızı ve olası yaraları iyileştirmemizi sağlarken, Personal Armor yeteneği ise derimizi taşlaştıracak ve saldıranların vuruşlarının geri teperek kendilerine zarar vermesine neden olacak.

Dominate yeteneklerini kullanmak serbestken, Fortitude yeteneklerini ölümlülerin önünde kullanmak Masquerade ihlali sayılacak.

Oyundan daha önce de Brujah, Tremere ve Toreador klanları tanıtılmıştı.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, Mart 2020'de oyunseverlerle buluşacak.

YORUMLAR
Kaan
23 Mayıs 2019 15:24

Tremere ve Toreador'u duyurduklarında ben yeterince tatmin olmuştum. Ventrue ise pastanın üstündeki çilek oldu. Teşekkürler Paradox

Kaan
Kaan
23 Mayıs 2019 18:19

Belli ki aramızda Tremere, Toreador ve Ventrue clanlarını sevmeyen var. Öfkesini benden çıkarmış :)


sSnake
23 Mayıs 2019 13:40

Desene Malkavian veya Nosferatu DLC olarak itelenecek. Bari Malkavian olsun son duyuru ama muhtemelen popüleritesinden dolayı Malkavian DLC için saklanır.

Decypher
sSnake
23 Mayıs 2019 16:30

Bana da tam tersiymiş gibi geliyor, Malkavian'ı duyurup Nosferatu'yu DLC yapabilirler. Belki de ters köşe yapıp Gangrel'i seçerler. Yakında öğreniriz.

sSnake
Decypher
23 Mayıs 2019 17:10

Doğru ya bir de Gangrel vardı dışarıda kalan. İçeriği kırpıp kırpıp yıldız yapmasalar iyi olur. Ama Paradox işin içinde oldu mu illa ki suyunu çıkarırlar :/ Yıllar sonra devam oyunu yapıp ilk oyundaki içeriği çıkarıp bölmek yerine, keşke en azından üzerine ekstra koyacakları içerikler üzerinden dlc ile para tırtıklama işine girişselerdi.


NcZ
sSnake
23 Mayıs 2019 15:44

Doğru. Zaten Malkavian için özel diyaloglar vs. derken bayağa emek ve zaman harcar.


Parolamı Unuttum