Vin Diesel, Guardians of the Galaxy 3'te Groot'a Dair Önemli Bir İpucu Verdi

Vin Diesel'in ağzı durmuyor

Marvel Sinematik Evreni içerisinde genellikle işlerin tıkırında gitmesine alışığız. Çoğu zaman filmler planlanan şekilde çekilir ve bir aksilik olmadan vizyona girer. Ancak MCU bu konuda bir kriz yaşadı ve başrolünde James Gunn yer alıyordu. Tabii ki sorunlar çözüldü ve James Gunn Guardians of the Galaxy vol. 3 için hazırlıklara başladı. Bu yaşanan aksama durumu filmin çekimlerini ve vizyon tarihini belirsiz bir süre ertelese de 2022 yılında yeni GotG filmini göreceğiz gibi gözüküyor. 

Yeni Galaksinin Koruyucuları filminde yine klasikleşen ekibi göreceğiz. Tabii Endgame sonrası ekipte bazı değişiklikler yaşandı, örneğin Gamora artık bildiğimiz Gamora değil ve Star Lord ile araları biraz soğuk. Rocket ve Groot ise şüphesiz filmin en merak edilen karakterlerinden. Groot'un seslendirmeni Vin Diesel son yaptığı açıklamada yeni filmdeki Groot evrimi konusunda önemli bir ipucu verdi. "Bu karakter hakkında sadece iki kelimeye sahibim ve bunlar 'Alfa Groot' kelimeleri." diyen Diesel, yeni filmde Groot'un bu zamana kadar ki en güçlü halini görebileceğimizin sinyallerini verdi. 

2014 yılında Guardians of the Galaxy filminde tam haliyle gördüğümüz Groot'u daha sonra Bebek Groot ve Ergen Groot olarak da görmüştük. Karakteri son olarak Avengers: Endgame filminde bu şekilde izlemiştik. Şimdi aradan geçen zamanı da düşünecek olursak yetişkin bir Groot epey ilginç olacak. Bu sayede hayranlar da Groot'un bebeklikten başlayan yaşam sürecine beyaz perdede tanıklık etmiş olacak. Henüz vizyon tarihi resmen açıklanmayan GotG 3'ün çekimlerine 2021 yılının Şubat ayında başlanılması bekleniyor. 
 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum