The Walking Dead’e Yeni Bölüm: 400 Days

Telltale sofraya ara sıcakları sürüyor

Geçen yılın en iyi oyunlarından biri seçilen ve pek çok ödülü beyine hasret kalmış zombiler misali kucaklayan The Walking Dead’e yepyeni bir bölüm geliyor. Tam adı The Walking Dead:400 Days olan bu yeni bölüm bizleri zombi felaketinin başlangıcından 400 gün sonraya götürüyor ve bizlere tamamen yeni beş farklı karakterle oynama imkânı sunuyor. Oyunun ilk sezon ile ikinci sezon arasında bir nevi köprü kurması amaçlanıyor.

Oyuna beş karakterden istediğimiz herhangi birini seçerek başlayabileceğiz. Her birinin kendisine ait bir hikâyesi olacak fakat hepsinin yolu Georgia Otoyolu’nun üzerindeki bir kamyoncu durağında kesişecek. Sezon Bir’de aldığımız bazı kararlarını sonuçlarını 400 Days’de görebileceğiz, aynı zamanda da 400 Days’de yaptığımız şeyler Sezon 2’deki bazı olaylara etki edebilecek. 

Walking Dead’in ilk sezonu, 400 Days ve bazı bonus içeriklerle birlikte PS Vita için de çıkarılacak. Vita sahipleri oyunu analog kontrollerin dışında cihazın dokunmatik özelliklerini kullanarak da oynayabilecek.

Walking Dead: 400 Days’in önümüzdeki aylarda PS3, Xbox 360, PC, Mac, Vita ve iOS için raflardaki yerini alması bekleniyor.

Oyun için yayınlanan tanıtım videosuna göz atmak isteyenleri şöyle alalım:

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum