Warcraft Filmi İçin Life of Pi Görsel Efekt Yönetmeni İle Anlaşıldı

Görsel efektler emin ellerde…

Yönetmen koltuğuna önce Sam Raimi'nin oturduğu, sonra kalktığı, ardından ise yoluna Duncan Jones ile devam edeceği duyurulan Warcraft filmi için yeni bir haberimiz var ki biraz yukarıdaki başlıktan anlayabileceğiniz üzere bu oyun severleri yakından ilgilendiren görsel efektlerle ilgili.

Detaylara geçecek olursak, Blizzard yöneticilerinden Nick Carpenter, Twitter üzerinden yaptığı açıklama ile Warcraft filmi için görsel efekt yönetmeni Bill Westenhofer ile anlaştıklarını duyurdu diye devam edebiliriz. Daha önce söyledik ancak konu video oyunu uyarlaması bir film olunca tekrar üzerinden geçmekte fayda var, Bill Westenhofer Life of Pi’nin Akademi Ödüllü yönetmeni. Bunun yanında kendisinin The Golden Compass’te de emeği bulunuyor ki Westenhofer'in 2008 yılında The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe ile Bafta ve Academy Award’dan ödülleri topladığını da ekleyelim.

Bir takım dedikodulara göre ise çekimlerine 2013 sonunda başlanacak ve 2015′te gösterime girecek filmin başrollerinden birinde Johnny Depp oynayacak. "Filmin yönetmeni Duncan Jones'u gözüm bir yerden ısırıyor ama çıkartamıyorum!" diyenler için ise önce Moon sonra da Source Code diyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum