Warhammer 40K Severlere Müjde: DVO Eternal Crusade Duyuruldu

Dark Milennium’un arkasından hüzünlenenler, artık üzülmeyin!

Mafia Wars: London, Halo:Waypoint, Naughty Bear serisi ve Mercenaries 2:World in Flames’de imzası bulunan firma Behaviour Interactive ve Warhammer markasının sahibi Games Workshop işbirliğinden doğan oyun bir devasa online olacak ve 2015’in ilerleyen aylarında PC, PS4 ve Xbox One platformlarına çıkması bekleniyor. 

“Sonunda Warhammer 40.000 markası adına yapılacak ilk Devasa Online oyunu duyurmaktan dolayı heyecanlıyım. Eternal Crusade ekibinin tamamı Behaviour’ın 20 yılı aşkın tecrübesiyle desteklenen tecrübeli Devasa Online geliştiricilerinden oluşuyor ve bu hayranlarının uzun zamandır hayalini kurduğu online Warhammer 40K oyunu olacak.” –Miguel Caron, Behaviour Interactive

Oyun omuz üstü TPS kamerası kullanacak ki bu kısmı pek de şaşırtıcı değil.

En başta dört seçilebilir ırk olacak; Space Marines, Chaos Space Marines, Ork ve Eldar. Irkların kendi içindeki fraksiyonlara yer verilip verilmeyeceği, Imperial Guard ve Inquisition’ın işin içinde olup olmayacağına dair bir bilgi yok. Tyrannid, Necron, Dark Eldar ve Tau gibi ırklar ise büyük ihtimalle ek paket ya da devam oyunlarına saklanacak.

Binlerce oyuncunun katılacağı bitmek bilmez bir kaynak ve bölge ele geçirme savaşı gezegenin kaderini belirleyecek, Rhino, Predator ve Battlewagon gibi ırkların kendilerine has araçları da bu savaşta rol oynayacak etkenler arasında olacak. Gezegenin yörüngesinde arkadaşlarınızla kurabileceğiniz Battle Squadınız için savaşlara hazırlanıp (herhalde Drop Podlarla) savaşın göbeğine dalacağınız paylaşımlı bir yeriniz olacak.

Oyunda gücünü temelini (Warhammer 40K) evren(in)den alacak derin bir karakter geliştirme sistemi bulunacak.(Bu vaad zaten günümüzde çıkan çoğu oyunda standart oldu artık ezberledik.)

"For the Emperor!" nidalarıyla savaşa dalmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum